daGrossist i fødevareindustrien

Katergori

Professionelle røgeovne til godt håndværk og industri

Rygning af fødevarer med konserverende formål er en ældgammel opfindelse, som har den egenskab, at den også ændrer smagen i madvaren.

Traditionen med at tilberede maden i en rygeovn findes lige fra den hyggelige hobby-rygning af fisk og til de topprofessionelle anlæg, hvor den effektive produktion er i højsædet.

Også når det gælder røgvarer, har Myhrvold valgt at levere industrielle ovne, som er kendetegnet ved en gedigen produktudførelse og et lavt energibehov. Vi har derfor et samarbejde med tyske Reich, som vi forhandler i Danmark. Myhrvold tilbyder Reich anlæg i størrelser fra en gedigen håndværkerovn til større og meget store industrianlæg. Til det helt lille behov og op til professionelle røgeovne til overkommelige priser tilbydes Beelonia røgeovne og -udstyr.

Når vi taler om røgeovne og ikke rygeovne er det, fordi et anlæg ikke nødvendigvis behøver at ryge, fordi der udvikles røg i ovnen. I en moderne røgeovn behøver man ikke lukke varmen og røgen direkte ud i det fri. Den kan derimod recirkuleres i ovnen. Dermed kan en røgeovn indpasses langt flere steder i produktionslokalerne, end det ellers ville have været muligt.

Produktkategorier