daGrossist i fødevareindustrien

Katergori

Røgeovn til professionelt håndværk i butik og catering

Specielt til det danske marked har Reich fundet en røgeovn frem, som er den perfekte løsning til slagterbutikken, storkøkkenet, catering samt restaurant og hotel. Inspireret af vore ønsker, er ovnen sidenhen blevet relanceret i Reich sorimentet.

Opgaven lød på at finde en ovn til en overkommelig pris, som man kan indstille individuelt for opnåelse af et hjemmelavet, håndværksmæssigt resultat. Desuden skal man kunne løse mangeartede opgaver på den. Det var samtidig et krav, at ovndøren skulle være med vindue, så processen kan følges uden at afbryde røgeprocessen.

 

Reich Airmaster UKM 800 SE Compact opfylder kravene til fulde. På 5 indstik kan man røge alt, som f.eks. pølser, stege, fjerkræ og fisk, og man kan tilberede retter med kogning, stegning, rødmen, bagning og tørring.

Røgen i el-ovnen fremstilles ved hjælp af høvlspåner eller savsmuld. Kapaciteten er op til 50 kg steg eller 25 kg pølser per gang og op til ca. 200 kg om dagen afhængig af, hvad der skal røges.

Et højtydende varmluft ventilationssystem med 2 udluftningsdyser sørger for, at varmen fordeles jævnt til et ensartet og hurtigt resultat.

Rengøringen foretages enkelt ved, at rengøringsmidlet påfyldes i egnede åbninger og fordeles via luft-enheden.

Hvis det ønskes, kan ovnen tilsluttes en PC, og MasterControl S hjælper med styring, overvågning, lagring og dokumentation af samtlige grundparametre og produktionsdata.

Se brochure over Reich Airmaster UKM 800 SE Compact, Klik her og Klik her

Produktkategorier