daGrossist i fødevareindustrien

Katergori

Bizerba Pålægsmaskiner – kvalitet og model valg

Hvis der er “frit valg på alle hylder”, så bliver det en Bizerba pålægsskæremaskine.
Sådan vil de fleste fagfolk sige, hvis de står over for at skulle have en ny pålægsmaskine.

De siger det, fordi de har erfaret, at netop Bizerba maskinerne kører problemfrit igennem en meget lang årrække. Det er således helt normalt, at en gammel Bizerba eller Divus maskine stolt bliver fremvist med besked om, at “den har allerede arbejdet hårdt igennem mange år, inden jeg overtog den fra den den tidligere ejer”.

Det er ikke tilfældigt, at en Bizerba holder til sliddet. God tysk grundighed i opbygningen af de enkelte dele og
næsten overdimensionerede maskindele, hvor der er mekanisk slid. Det gælder f.eks. for den meget tykke aksel, som fastholder slæden, og som gør, at der absolut ikke opstår “slør” i samspillet imellem skæreklinge og slæde.

Det er også årsagen til, at slæden på en Bizerba kommer meget tættere til skæreklingen med det resultat,
at pålægget kan udnyttes i valgfrie skivetykkelser til den allersidste rest.

Til gengæld er der ikke enighed blandt fagfolk, når det kommer til valg imellem en retstillet og en skråtstillet slæde. Nogle vil argumentere for, at pålægget selv falder ned mod skæreklingen på en skråtstillet model, andre foretrækker det større overblik, man har på et retstillet maskine. Og der er ikke noget rigtigt svar. Det kommer helt an på den fagmand, som skal arbejde med maskinen.

 

Her er vist nogle genveje til valg af netop din Bizerba pålægsskæremaskine:

Bizerba manuel pålægsskæremaskine med stor klinge (330 – 350 mm) med retstillet slædeKlik her
Bizerba manuel pålægsskæremaskine med stor klinge (330 – 350 mm) med skråtstillet slædeKlik her

Bizerba manuel pålægsskæremaskine, lille klinge (220 – 280 mm) med retstillet eller skrå slædeKlik her

Bizerba automatisk pålægsskæremaskine, stor klinge (330 – 420 mm) retstillet eller skrå slædeKlik her

Bizerba supplerende “familiebrochure” over VS retstillede maskiner med 330 – 350 mm klinger, Klik her

Installation, brug og slibning af Bizerba pålægsskæremaskiner. Se vedligeholdelse, Klik her

Produktkategorier