daGrossist i fødevareindustrien

Katergori

Bizerba pålægsmaskiner til det daglige slid

Bizerba er bygget solidt, men bestemt også med tanke og omsorg for det personale, der skal betjene pålægsskæremaskinerne.

I sammenligning med de fleste andre varemærker, er Bizerba kendetegnet ved den lave arbejdshøjde, både når det gælder arbejdet med slæden og den lave aflægsplade, hvor pålægget lander efter afskæring.

Bizerba maskinerne er konstrueret, så de bliver ved med at fungere perfekt, dag efter dag. Derfor sker det aldrig, at det efterhånden mere er personalets skuldre, arme og håndled, som driver slæden frem, fordi maskinen selv ikke mere kører så godt, som da den var ny. Derfor er risikoen for slidskader også stærkt nedsat med en Bizerba.

Friktionen imellem pålæg og skæreklinge gør, at klinger uden overfladebehandling kan give problemer, når der skal skæres vanskelige emner som f.eks. ost. Som standard leveres specialhærdede stålklinger, men netop med henblik på de vanskeligere skæreemner, kan der leveres teflonlignende klinger, som er behandlet med Bizerba CeraClean.

Og Bizerba er gået endnu videre med CeraClean. Kun på Bizerba maskiner finder man også denne type overfladebehandling anvendt på hele pålægsskæremaskinens kabinet. Det har vist sig at være utrolig tidsbesparende og dermed også omkostnings-reducerende. Faktisk har vi tilbagemeldinger fra kunder, som siger, at rengøringen er blevet endnu hurtigere, end den 50 % reduktion, som Bizerba selv stiller i udsigt.

Forklaringen på denne tidsbesparelse er enkel. Ligesom vi kender det fra moderne stegepander, slipper belægningen let, når maden tilberedes. På maskinerne oplever man derfor heller ikke pålægsrester, som er “vokset fast” til kabinettet. Løsdele som afskærmningspladen til skæreklingen kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Og det kan også slibeapparatet på alle skråtstillede modeller og hele den kompakte Validoline serie. Når slibeapparatet rengøres i opvaskemaskinen, vil der automatisk blive fjernet fedtrester fra slibestenene. Det øger holdbarheden og er med til at holde klingen knivskarp.

Læs mere i Bizerba CeraClean brochure, Klik her.
Se den seriøse video om CeraClean, Klik her.
Se også den morsome lille film om CeraClean udskæring og renholdelse, Klik her.

Udvalget af Bizerbas manuelle standard modeller er stort. Derfor er maskinerne delt op i afdelinger for henholdsvis retstillede og skråtstillede maskiner.

Læs mere om:
Bizerba manuelle pålægsskæremaskiner med stor skæreklinge og med retstillet slædeKlik her
Bizerba manuelle pålægsskæremaskiner med stor skæreklinge og med skråtstillet slædeKlik her

Se mere om hvilke modeltyper Bizerba tilbyder, Klik her

Produktkategorier