svdaGrossist i fødevareindustrien

Service

Vi ved, at god service betyder lige så meget som velfungerende produkter. For selvom man har verdens bedste leverandører af maskiner, kan der opstå situationer, hvor der kræves en omgående og kompetent indsats. Vi har mulighed for hurtig udrykning i både vest og øst af specialuddannede teknikere, der har bevist utallige gange hos glade kunder, at de sætter en meget stor ære i den gode service. 

Vi aftaler gerne en forebyggende service kontrakt på dine produkter. Så mindsker du risikoen for ærgerlige nedbrud, som kan have langt større betydning end omkostningen til god service.

Vi kan tilbyde styring af edb-data, der skal anvendes i butiksvægte og prismærkere, og man kan gemme data over den daglige handel på sin PC. Vi har software, som f.eks. enkelt håndterer dine videresalgs-kunder med følgesedler og fakturaer. Der findes standarder for snart sagt ethvert ønske om at få styr på sin forretning. 
Har du helt særlige behov, har vi edb-teknikere, som kan hjælpe med en skræddersyet løsning, der tilpasser vore produkter til din IT-struktur.

Find frem til din tekniker, klik her.

Se mere om vedligeholdelsesprodukter og slibning af pålægsskæremaskiner, Klik her

Find frem til den rigtige etiket til vægten, Klik her