daGrossist i fødevareindustrien

Katergori

Krumbein Brødsmøremaskiner

Arbejdet med at kreere smørrebrød, landgangsbrød, bagels og andre lækkerier er som regel koncentreret omkring meget faste og snævre rammer. Brødet skal være tilgængeligt inden for et begrænset tidsrum, og det skal samtidig være friskt og indbydende lækkert, når det serveres.
Det stiller meget store krav til det personale, som skal fremstille det.

 

 

Når den daglige produktion er nået dertil, at der skal flere til at udføre det, er det tid til at overveje, om der skal maskinhjælp til at udføre arbejdet. Lad en brødsmøremaskine klare det rutinemæssige, og lad personalet udfolde sig med lækre måder at få pålægget til at tage sig godt ud.

Krumbein brødsmøremaskiner fås halv-eller helautomatiske, hvor pålægningen enten foregår ved kontaktberøring og påsmøring via valser eller med spray. Valsemaskinerne fås enten som “semi-automatisk” eller “industriel”, hvorimod spray-maskinen udelukkende er til “industrielt” brug.

Inden påfyldning på valsemaskinerne, skal smørret/margarinen/olien opvarmes til 23 – 25 grader Celcius. Varmeforøgelsen sker, når der manuelt omrøres i massen, hvorefter smørret påfyldes maskinens smørekar.

 

Se brochurer og video over:På spray-maskinen opvarmes smørret automatisk og sprayes ud på det brød, som passerer på transportbåndet. En føler sørger for, at der kun sprayes, når der er brød, som passerer.

WBS-300 Semi-automatisk valse brødsmøremaskine, Klik her  Se video, Klik her
WBS-600 Industriel valse brødsmøremaskine, Klik her
SBS-2 Industriel spray brødsmøremaskine, Klik her Se video, Klik her

Produktkategorier