daGrossist i fødevareindustrien

Katergori

Nock Fisk afskindere

Nock tilbyder maskiner til aftagning af fiskeskind til praktisk taget alle typer af fisk. Fiskene varierer meget, både i form og i skind-struktur. Derfor kan opgaven variere stærkt, afhængig af arten.

Nock kombinerer løsningerne på flere måder:

Nock CF teknologi
Transportrulle med kam-tænder.
En skraber, evt. kombineret med vand fra dyser, medvirker til at holde maskinen skæreklar.
Nock S teknologi
Transportrulle med kniv-valse.
En modkørende rustfri stålvalse med dynamisk virkning medvirker til at holde maskinen skæreklar

Disse teknologier kan kombineres med følgende afskinne-metoder:

Silver afskinder
Knivbladholderen lukkes helt, og den sløve side af kniven bruges til at adskille fiskekød og skind. For visse fiskearter vil det efterlade et sølvskær over fisken. Mest mulig vægt bevares i kødet.
Thin afskinder
Knivbladholderen justeres til minimal åbning og kun ganske lidt kød kasseres sammen med skindet. Hvis Nock Active Skin Gripper funktionen er installeret, er kødspildet så lavt som 0,5 %.
Deep afskinder
Knivbladholderen åbnes så tilpas meget, at næsten al fiskefedt aftages. En særlig valse muliggør bortskæring af det mørke område i midten af fisken. Til laks er valsen af en speciel konstruktion.

Læs mere om maskinerne nedenfor ved at klikke på billederne.

Hent en brochure over det samlede Nock sortiment af Fisk Afskindere, Klik her

Se sammenligning af muligheder (features) med de enkelte modeller, Klik her

Se teknisk sammenligning over de enkelte modeller, Klik her

Se video om Nock Fisk Afskindere i højre side af Nock hjemmesiden, Klik her

Læs mere om Nock og om produktopbygningen, Klik her

Produktkategorier