daGrossist i fødevareindustrien

Katergori

Nock Skiveskæremaskiner  /  Nock Slicer

Nock skiveskæreremaskinen anvendes til benfri udskæring af af koteletter, fjerkræ og fisk.

 

Via et transportbånd føres skæreemnet igennem en tæt række af knivblade med afstande imellem 6-11 mm. Efter udskæring kan skiverne evt. føres videre på et udgående transportbånd.

Ønskes udskæring i strimler eller tern, kan flere maskiner kombineres og stadig betjenes af blot en enkelt operatør.

Nakkestegen føres frem til udskæring Hele stegen udskæres på én gang

Her er udskåret laks – og her er torsk

Ved klik på billederne herunder ses flere detaljer om de enkelte maskiner.
Der er desuden mulighed for, både at læse og at se mere:

Hent en brochure over Nock Skiveskæremaskiner, Klik her.

Hent en teknisk sammenligning af de enkelte modeller, Klik her.

Se en video over Nock Skiveskæremaskiner i højre del af Nock hjemmesiden, Klik her.

 

Produktkategorier