daGrossist i fødevareindustrien

Katergori

Foliepakning med tray seal foliebakker samt posesvejsning

Tray sealer Folie-svejsning:

Efter klargøring af fødevarer til videresalg, er der som regel behov for at kunne transportere og opbevare varerne på en hygiejnisk og let håndterbar måde.

Man kan løse opgavenr ved at pakke fødevarerne i plastbakker, som lukkes med en folie, der fastgøres for 100 % lufttæt emballering ved at varmesvejse folien sammen med plastbakken.

Myhrvold koncentrerer sig om salg af maskiner, som finder anvendelse i gourmet detailbutikker som smørrebrødsbutikker og slagterforretninger, i storkøkkener, kantiner, institutioner samt i fast food restauranter. Her er det vigtigste element, at varen bevarer sin friskhed og smag samt at den transporteres på en skånsom måde til størst mulig nydelse for kunden. Holdbarhedstiden er ikke afgørende.Man kan kombineres lukningen med samtidig anvendelse af påfyldning af gasser, såkaldt MAP. Det har den virkning, at nedbrydningsprocessen forsinkes, hvorved holdbarheden forlænges. Men det har desværre også den bi-effekt, at indholdet ændrer smag i en mere sur retning. Det vil mange kunne nikke genkendende til, hvis de har købt en gaspakket emballage med f.eks. hakket oksekød.

Myhrvolds udvalg af maskiner er beregnet på gourmet og er derfor uden tilsætning af MAP gasser.

Man behøver ikke selv at holde låget lukket under svejsningen, og det er godt for ergonomien. Låget holdes automatisk lukket og åbner først, når svejsningen er overstået efter de ca. 1 – 5 sekunder, man normalt indstiller svejsetiden til. Resultatet bliver en appetitlig og lækker emballering, som bevarer både smag og fugtighed i varen.KT tray seal folielukkerne fås til mange forskellige størrelser bakker. Man lægger plastbakken med fødevaren i en holder og trækker en folie hen over bakken. Låget lukkes og efter kort tid er folien svejset lufttæt på bakken. Man kan lukke emballagen, uanset om indholdet er varmt, koldt eller frossen.

Se video med folielukning af plastbakker, Klik her.
Pose-svejsning:

Hvis man skal pakke en vare, som ikke er væskeholdig, kan man nøjes med at emballere i en pose, der svejses for hygiejnisk lukning.

Som en hjælp til overholdelse af reglerne for emballering er her et link til en udgivelse fra juli 2009 fra Fødevarestyrelsen, som hører under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Der tages forbehold for evt. ændringer i reglerne.Se video med svejsning af plastposer, Klik her.
Lovgivning om emballering:

Som en hjælp til overholdelse af reglerne for emballering er her et link til en udgivelse fra juli 2009 fra Fødevarestyrelsen, som hører under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Der tages forbehold for evt. ændringer i reglerne. Se publikationen, Klik her.

Produktkategorier