daGrossist i fødevareindustrien

Katergori

Bizerba brødskæremaskinen – i en klasse for sig

Bizerba brødskæremaskinen er historien om alle ønskerne, som er gået i opfyldelse.
Man kan skære brødet fra morgenstunden, når det er håndvarmt. Der kan vælges skivetykkelser nøjagtig efter kundens ønsker, og sikkerheden er helt i top. Der skal ikke tilsættes olie til brødskæringen, og der skal ikke afmonteres knive til slibning. Derimod kan man forvente sig, at den teflonlignende overfladebehandling og den specielle rundknivslibning gør, at man først behøver at tænke på en ny klinge efter års brug. Og så er det meget let at holde den flot designede maskine ren.

Bizerba brødskæremaskinen leveres i Danmark med en rundtandholder til at holde på brødet under skæringen. Der er desuden en skiveholder i lang udførelse. Dermed kan man skære flere brød ad gangen, f.eks. to rugbrød. Med model B-100 får man et lavt støjniveau og motorer med endnu længere levetid, fordi de først opnår fulde omdrejninger, når de når helt hen til at skære brødet. Desuden er der monteret nøgle på krummeskuffen, så maskinen kan benyttes til selvbetjening.

Bizerba brødskæremaskinen leveres i et flot design, der er langt fra tidligere kendte brødskæremaskiner. De havde for det meste et industrielt design, der ikke nødvendigves var velegnet i et butiksmiljø.

Bizerba B100 brødskæremaskinen er så kompakt designet, at den kan leveres som bordmodel. Til B100 kan desuden leveres et rustfrit understel, der har faste ben og en vipbar bøjle med hjul, så man let kan flytte maskinen for rengøring af lokalet.

Tips til fuld udnyttelse af brødproduktionen:
Ved dagens afslutning i butikken kan man skive to brød ad gangen og lægge dem ind i selvbetjeningsområdet blandt udvalget af industribrød. Det vil give et salg til kunder, som ønsker at handle tidligt, eller som ikke vil stå i kø i bagerafdelingen, men som alligevel foretrækker det “hjemmebagte” rugbrød.

En anden måde at udnytte det usolgte brød til salg med stor avance er, at benytte Bizerba brødskæremaskinens unikke mulighed for at udskære i meget tynde 3 mm skiver. De tynde skiver varmes i ovn til chips, som samtidig er et langt sundere alternativ til kartoffel-chips. Bizerba brødskæremaskinen er så nøjagtig i udskæringen, at den, ud over at kunne udskære rugbrød i 3 mm skiver, også kan skære de fleste typer franskbrød.

Herunder ses yderligere detaljer fra Bizerba B100 brødskæremaskinen.

     
Krumtænder bider fast i brødet,
når et håndtag presses ned.
I modsatte ende støtter skive-
holderen de udskårne skiver. Længden på skiveholderen gør, at der kan skæres flere brød i samme udskæring.
Der er 3 indstillelige fastindstillinger,
men man kan selv bestemme inden
for intervallet 3 – 30 mm, og man kan
vælge flere tykkelser på det samme brød.
Så kan alle ønsker i familien opfyldes
samtidig.

Se mere i Bizerba B100 brødskæremaskine brochuren: Engelsk, Klik her. Tysk, Klik her
Se mere i Bizerba BS38 brødskæremaskine brochuren, Klik her
Se “slide-show” med den tidligere model Bizerba BS38 Klik her

Der følger komplette danske brugervejledninger med maskinen.
Herudover har vi fremstillet en dansk hurtig-vejledning, Klik her.
Vi har også fremstillet en selvbetjeningsvejledning, Klik her.

Til samling af maskine og bord kan fås:
Bizerba B100 Brødskæremaskine – bord samlevejledning, Klik her

Produktkategorier