daGrossist i fødevareindustrien

Katergori

Frost blok kødudskæring

Fatosa tilbyder sine Frozen Meat Cutter maskiner i to udgaver, som begge benytter sig af hydraulik. Den ene type presser stykker ud af de frosne kødblokke, den anden type presser/skærer stykker ud ved hjælp af tværgående og lodrette knive.

Maskiner til frossen blok udskæring har til formål at forkorte den tid, der går, indtil den frosne blok kan videreforarbejdes i kødhakkere o.lign. Når blokken omsættes til mindre stykker, bliver der en langt større overflade, og temperaturen vil hurtigt stige fra de ned til minus 20 grader Celcius og op til temperaturer, som andre maskintyper kan arbejde med. Det udskårne kød havner i en 200 liters beholder, så det er klar til den videre forarbejdning.

 

Se Fatosa CBC brochure, Klik her

Fatosa CBC er maskiner, som bruger hydraulikken til at presse kødet ud ved hjælp af en roterende tromle med lodrette blade. Denne type er meget effektiv, men anbefales mest, hvor støjniveauet ikke har så stor betydning. Fordelen ved CBC er, at kødstykkerne presses ud i ujævne stykker, som blot er 5 – 10 mm i størrelse.

Fatosa TBG er maskiner, som dels presser og dels skærer sig igennem kødblokken. Her opnås mere jævne stykker, som er ca. 4 cm tykke og 10 – 12 cm brede.

Se Fatosa TBG brochure, Klik her og Klik her
Se Fatosa TBG 480 præsentation med billeder af behandlet kød, Klik her og målskitse, Klik her

Se Fatosa TBG video, Klik her Fremvisning kan evt. kræve installation af Dropbox.

Produktkategorier